30.4.14

MİSAFİRLİK

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri, bu sayfaya erişebildi iseniz; bir değişikliğin farkına varmışsınız demektir. Bugüne kadar www.aricimetin.com adresi üzerinden sizlerle buluşabiliyorduk. Ancak bir iletişim hatası yüzünden bu domain adresini kaybettik. işin ilginç yanı bu domain adresini bir İngiliz firması satın almış. Blog üzerinden dünyaya açılmış olmamız, İngiltere, ABD başta olmak üzere bir çok ülkeden ziyaretçimiz olması mı böyle bir ticarete vesile oldu bilemiyorum ama biz bu domain adresini kaptırdık ve yeni domain adresine taşındık.
Yeni domain adresimiz ya da linkimiz artık www.aricimetin.co oldu. Bu adres üzerinden sizlerle irtibat kurmaya, kaldığımız yerden, devam edeceğiz. Bilginin paylaştıkça çoğaldığı gerçeğinden hareketle arıcılık ve arı ürünleri ile ilgili öğrendiğimiz, yaptığımız her şeyi sizlerle paylaşacağız.
Bu arada "Misafirlik" derken bizim bahçenin de geçici misafirleri oldu... Arkadaşımıza arı siparişi veren arıcılar ve arıcı adayları bugünlerde bahçemizi ziyaret ederek arılarını alacaklar. Ancak verdiği sözde durmayan, sipariş vermesine rağmen alımdan vazgeçenlerin arıları artık bizim bahçenin, en azından bu yıllık, sabit misafirleri olarak kalmaya devam edecekler.

Hiç yorum yok :