18.2.12

İhsan Hoca'nın kursları "Tam Gaz" devam ediyor

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri, sizleri sürekli bilgilendirdiğim konulardan biri İhsan Say Hoca'nın arıcılık kursları...

Arıcılığa gönül veren, genç arıcıların toplumda yerini alması için çabalayan İhsan Hoca'nın kursları umulanın üzerinde ilgi görüyor.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi ve Gölbaşı Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen kurslara son dönemde büyük bir öğrenci akını var. Sadece Gölbaşı'ndan değil, Ankara'nın tüm ilçelerinden kursa başvuruluyor.

Başvuruların böylesine artması üzerine İhsan Hoca önemli bir karar aldı ve kurs sayısını arttırdı. Şimdi bir grup öğrenci her zamanki gibi Cumartesi ve Pazar günleri kursa katılıyor. İkinci bir grup da Pazartesi ve Salı günleri kursa gidiyor. Yani hafta iki gün yerine, hafta dört gün ders veren hoca, böylece bir dönemde, iki dönemli öğrenci yetiştirme yoluna girdi.



Ancak bu kurs döneminin bizlere (Komutana, Suat Usta'ya ve tabii ki bize) yükü artmış olacak. Geçtiğimiz hafta içinde bir ekip Mersin'e giderek arıları kekledi geldi.
Önümüzdeki hafta, arıları şuruplamak için bir ekip daha gidecek. Biz de ailevi sorunları çözümledikten sonra bu ekibe katılacağız ve kısmetse Mersin'de çekimlerimizi gerçekleştireceğiz. Hoşça kalın, sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok :