9.3.15

SEZONU AÇTIK

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri, uzun bir aradan sonra yine birlikteyiz.
Aslında bu ara, sadece, www.aricimetin.co adresinde idi. Sosyal medyada Facebook'ta Arıcı Metin üzerinden paylaşımlarımıza devam etmiştik; ediyoruz da. Ancak bu sayfamızın özelliği, sezon içi çalışmaları duyururken tüketicilere faydalı bilgi vermeye çalışıyor, arıcı arkadaşlarla da yeni bilgilerin, uygulamaların paylaşılmasına çalışıyor olmamızdır.
Neyse sadede gelelim, lafı uzatmayalım. Çünkü: hepimizin zamanı değerli. 7-8 Mart'ta iki günlük çalışmayla hem arı sezonunu, hem de bahçe sezonunu açmış olduk.
Cumartesi günü, Atila Garipler, eşi ve kızı Buket (minik yardımcımız) ile bahçeye geldi. Arılara baktık, bir kaç kovan kaybımız olmasına rağmen, arıların iyi durumda olduğunu gördük. Hemen ardından, özel olarak hazırlanmış keklerimizi arılara verdik ve kovanları kapattık.
Bahçede açmış olan çiğdemler, arıların getirdiği polenler, bizim bölgede sezonun başladığının işaretçisiydi.
Arıların bakımının ardından bahçe işlerine başladık. Önce budama işlerini yaptık. Akşam olunca da bordo bulamacı uygulamasına geçtik.
Sizin anlıyacağınız yoğun bir hafta sonu geçirdik. Yorgunluk atmaya çalışırken de bu sayfayı hazırlamaya çalışıyoruz.
Unutmayın, bu sayfada paylaşımlarımızın az olduğunu düşünüyorsanız; Facebook üzerinden Arıcı Metin'e katılarak bizi daha sık izleyebilirsiniz. Sosyal medyadaki paylaşımları paylaşarak bilgi dolaşımına katkıda bulunmuş olduğumuzu düşünüyorum.
Şimdilik hoşça kalın, sevgiyle kalın.
 

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Hasadınızdan satın almak mümkün mü acaba? hangi kanallardan ulaşabiliriz ürünlerinize?