22.8.23

 




Arıcı Metin'in değerli izleyicileri, bütün sezon boyunca uğraşımızın sonunda balımız satışa hazır hale geldi. Her zamanki gibi, süzme ballarımız net bir kiloluk kavanozlardadır. Petek ballarımızı çıtada alabilirsiniz. Ancak Ankara dışına çıta ile petek bal göndermemiz mümkün olmadığı için, her yıl olduğu gibi, bu yıl da net bir kiloluk kutu bal şeklinde hazırladık. Ankara'da ikamet eden arkadaşlarımız çıta ile bal talebinde bulunabilirler.

Balın fiyatını soran arkadaşlarımıza cevabım, ister süzme, ister petek (kutu veya çıta fark etmez) net bir kilo bal 400 lira + kargo ücretidir.

Arkadaşlar, bu sene farklı bir uygulama yapacağız. Unutulmayacak şekilde hafızalarımıza kazınan 6 Şubat depremi hepimizi ciddi şekilde etkiledi. Hepimiz elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalıştı. Ben bu sene bahar aylarında propolis satış duyurusu yapmadım ve başka şekilde değerlendirdim. Bu sezon da bal satışı için şöyle bir karar aldım.

Bal siparişi verecek arkadaşlar, AFAD, AHBAP, DARÜŞŞÜFAKA ve LÖSEV'e 100 Tl bağışta bulunacak ve bağış makbuzunu Whatsup veya Messenger üzerinden bana gönderecek. Arkadaşımız yaptığı bağışı bana yapmış olduğu ödemeden düşecek. Mesela; İki kilo süzme bal siparişi veren arkadaşımız, 100 lirayı yukarıda yazmış olduğum kuruluşlardan birine bağışlayacak, bana da 700 lira+kargo ücretini havale edecek.

Deprem sonrası yaşanan olayları henüz unutmadık. AHBAP yardımların dağıtımında AFAD ile koordinasyon halinde çalıştı. DARÜŞŞAFAKA, depremzede çocuklar için ek kontenjan açtı. LÖSEV'i zaten biliyorsunuz. KIZILAY, benim bildiğim, sevdiğim, güvendiğim Kızılay olmaktan çıktı.

Evet arkadaşlar, sizin de yönlendirmenizle, depremzedelere, bu sezon bu şekilde katkıda bulunalım diye düşündüm.

Bal siparişi verecek arkadaşlar siparişlerini messenger üzerinden veya 0532 511 6848 numaralı telefona whats up üzerinden iletebilirler.

Hiç yorum yok :