28.11.22

Kış kapıda, siz hazır mısınız?

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri Kasım ayı bitmek üzere. Aralık ayına girmek üzereyiz. Havalar gittikçe soğuyor ve Grip salgını hızla yayılıyor. Gazeteler hastalığın giderek artan bir hızla yayıldığı uyarısında bulunuyorlar. 

"Salgında bağışıklık sistemimiz olumsuz yönde etkilendi. Pandemi öncesinde bizi hasta etmeyecek grip ve diğer solunum yolları virüsleri zeminde Covid’in olması nedeniyle bizi hasta etmeye başladı. Gerçekten çok hızlı yayılan, çok bulaşan ve insanları yatağa düşürmeyen ama ayakta da durmasını zorlaştıran bir salgınla karşı karşıyayız.”

Şu an dolaşımda olan birkaç virüs, özellikle grip virüsü dediğimiz bu virüs, solunum yollarını etkileyen diğer virüsler ile beraber Covid’in komplike bir süper enfeksiyon olduğunu düşünüyoruz. Bu grip benzeri şikayetlerin sebebine bakacak olursak, Covid’in bağışıklık sistemimizi gerçekten değiştirdiğini ve etkilediğini görüyoruz. Bu hastalık aslında önce çocuklarda, okullarda başladı ve evlere taşındı. Çocuklar her zaman şanslıydı ama ebeveynler bu hastalığı zor atlatıyorlar”

Doktorların dile getirdiği konu, pandemi nedeniyle alınan önlemler sonucu bağışıklık sistemimiz zayıfladı ve grip hastalığına daha kolay yakalanır duruma geldik. Doktorlar öncelikle maske kullanmamamız ve bağışıklık sistemini korumamız, güçlendirmemiz çağrısında bulunuyorlar.

Pekii siz bağışıklık sisteminizi korumak için gerekli önlemleri alıyor musunuz? İnternet ortamında basit bir sorgulama yapın. Bağışıklık sisteminin korunması ve güçlenmesi için gerekli ürünlerin listesini çıkarın. Bağışıklık sisteminizi koruyup güçlendirmek için değerlendireceğiniz bir ürün de PROPOLİS.

Propolis, anti bakteriyel, anti mikrobiyal, anti fungal, anti viral bir besin desteği. Propolis kapanları ile kovandan toplanan bu ürün, farklı metodlarla hazırlanarak ekstrakt haline getirilir. Alkol esaslı, su bazlı ve zeytinyağında çözdürülerek hazırlanmış propolis ekstraktları bağışıklık sisteminizi korumanız için yararlı olacaktır. Arıcı Metin olarak benim hazırlamış olduğum su bazlı propolis ekstraktını da temin edebilirsiniz. Hepinizin sağılıklı bir kış geçirmenizi dilerim. 




 

Hiç yorum yok :