1.6.20


Sevgili arkadaşlarım, Allah'ın izniyle, POLEN dağıtımına bugün başlıyorum,
Poleni dağıtmaya başlarken bir kaç konuda hatırlatmada bulunmak istiyorum.
Öncelikle KARGO konusu.
İçinde bulunduğumuz dönem nedeniyle, kargo firmalarına aşırı oranda yük bindi. Kargo firmaları, üç dört misli artan taşıma talebine rağmen, aynı kadroyla çalışıyorlar. Hatta hastalık nedeniyle, eksik elemanla çalışmak durumundalar. Normal şartlarda bana 2 günde gelmesi gereken strafor kutular için 2 haftadan uzun süren bir uğraş sayesinde kutuları teslim alabildim. Şimdi gelen o strafor kutularla sizin polenlerinizi göndermeye başlıyorum. Strafor kutular ve içine koymuş olduğum buz şişeleri sayesinde kargonuz, fazla sıkıntı yaşamadan elinize ulaşacak diye umuyorum. Normal şartlarda, poleninizin o kutularda bir hafta, 10 gün kalması sorun değil. Ancak yine de sizden ricam, kargo duyurunuz geldiği zaman, kargo takip numarası ile polenininizin akibetini takip etmeniz. Çünkü: Kargoyu gönderdikten sonra, benim Ayaş'ta çalışmaya başlamam gerekiyor. Arılarla uğraşmaktan kargo takibi ile ilgilenmem pek mümkün değil.
Polenlerinizi, haftada bir gün kargoya vereceğim. Bir hafta 10 gün süren aşırı sıcaklar, ardından sebze fideleri ve ağaçlara zarar veren don olayı ve ardından başlayan yağışlar polen toplamayı da oldukça zorlaştırdı. Poleni günlük toplama, havalandırma, eleme, ayıklama işlemleri günlük yapılan işlemlerden. Bütün bu işlemlerin ardından tartım ve vakumlama işlemi yapılacak. Polen akışının, hava şartları nedeniyle düzensiz olması nedeniyle yeni polen siparişi almayacağım. Mevcut listeyle yedek listedeki siparişleri tamamlamaya çalışacağım.
Sırası gelen arkadaşlara özelden duyuru yapacağım. Ancak bu konuda bir ricam olacak. Face'teki grup paylaşımından sipariş veren bazı arkadaşlarımızın siparişleri, "ARKADAŞ" olmadığımız için kendilerine ulaşamıyorum. Sıranız geldi diye mesaj atacağım ama kendilerini bulamıyorum. Bu durumdaki arkadaşların siparişlerini, adres ve telefon bilgilerini messenger aracılığıyla özelden iletmelerini rica ediyorum. Vhats Up üzerinden mesaj gönderecek arkadaşlar, isim, adres ve telefon bilgileri ile sipariş miktarlarını ayrıntılı bir biçimde yazarlarsa, kendilerine ulaşmam kolay olur.
İlginiz için hepinize teşekkür ederim.

Hiç yorum yok :