21.9.14

Güç Birliği

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri, bugüne kadar, bahçe ve arıcılıkla ilgili çalışmalardan bahsederken tek kişilik ordu misali bir çalışma yürütüyorduk. İnsanın tek başına yeterli olabildiği şeyler sınırlıdır. Özellikle arıcıların yalnız çalışmasından zor bir şey yoktur.
Ayaş Deve Dengi mevkiinde Kupon Konut'ta ev sahibi olan arkadaşlardan sürekli gelip gidenler 10-15 kişi civarında bulunmaktadır. Bu süre zarfında bir çok arkadaşa arıcılık virüsünü bulaştırdık. Arıcılığa başlayıp bırakan arkadaşların da tekrar başlamasına vesile olduk... Bu bizim için sevindirici bir gelişme. Ancak bundan da sevindirici olanı, şimdilik, üç kişilik bir "Güç Birliği" oluşturduk.
Metin Çetin, Murat Şahin ve Atila Garipler...
Bizim bölgede yaşayanlar doğayla barışık, kimyasal ilaçlardan kaçan, tarımı daha çok para kazanmak değil de, doğal ürünler elde etmeye çalışan insanlar... Dolayısıyla arılarımız da olabildiğince doğal bir ortama kavuşmuş durumda... Bizim bölgede üretilen arı ürünlerini almak isteyenler için söyleyebileceğimiz tek şey var. Tamamen doğal olarak elde edilen ürüne ulaşabilme imkanına sahip olacaksınız. Organik demeyeceğiz. Çünkü: Organik diyebilmek için, çoğunlukla yabancı kökenli bir sertifikasyon kurumuna kaydolup, onlara para ödedikten sonra sahip olabileceğiniz bir sertifika size ek bir maliyet unsuru çıkacaktır. Bizim üretimimiz ise, gezgin arıcılıktan uzak, sabit, tamamen doğal yollardan elde edilmektedir...
Sizin anlıyacağınız, oluşturduğumuz güç birliği sizlere daha kaliteli ürün ulaştırmada atılmış bir adım olmaktadır. Şimdilik, hoşça kalın, sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok :