26.11.09

Bayramınız kutlu olsun

Arıcı olan olmayan tüm arkadaşların, tanıdıkların, sevenlerin-sevmeyenlerin kurban bayramını kutlar, bayramın; ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileriz.
Arıcı Metin
Arıcı Metin'in değerli izleyicileri bu bayram vesilesiyle sizlere duyurmak istediğim bir yardım kuruluşu var. Kendilerini tanımam. Ancak bir marketten alışveriş yaparken broşürlerini gördüm. "Zeytindalı" adlı bir yardım kuruluşu. Ankara'daki ihtiyaç sahiplerini belirlemiş, birer kod numarası vererek hangi semtte oturduklarını ve ne tür bir yardıma ihtiyaç olduğunu duyuruyor.
Bilirsiniz, bir çoğumuzun aklından geçer... "Yardım yapalım ama gerçek ihtiyaç sahibini nasıl bulalım?" deriz. Bir tarihte (1978-1980) sadaka vermeye niyetlendiğim dilencinin Siteler Yıldız mahallesinde 5 katlı apartman sahibini duyduğumda şok olduğum gibi; dilenciliği meslek haline getirenlerden çekiniriz.
Zeytindalı adlı yardım kuruluşu Ankara'da yardıma ihtiyaç duyan yüzlerce gerçek ihtiyaç sahibini bir araya getirmiş... Artık sıra sizde. Kestiğiniz kurbandan mı verirsiniz, ihtiyaç sahiplerinin başka ihtiyaçlarını mı giderirsiniz o sizin hayırseverliğinize kalmış...
www.zeytindali.org.tr
Hoşça kalın, sevgiyle kalın..

3 yorum :

Unknown dedi ki...

LOSizinde Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun. Yüce Rabbim sağlık sıhhat içinde tekrarını nasip etsin.
Selamlarımla

Ballı Baba dedi ki...

Sizinde bayramınız mübarek olsun. Nice bayramlara...

mahmudiyearicilik dedi ki...

Bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar.