25.6.09

aile öne geçti...

"Arıcı Metin"in değerli izleyicileri, blogdaki son yazımı 25 Mayıs'ta yazmışım! bugün 25 Haziran... Yani bir aydır benden tık yok, tek satır yok!
Nereden bakarsanız bakın bu bir sorumluluk. Bu benim sorumluluğum. Bahçeden bahsetmemişiz, arılardan söz etmemişiz! Peki bir aydır biz ne yapıyoruz da bizden tık çıkmıyor..
Hastamıyız derseniz çok şükür değiliz. Herhangi bir sağlık problemimiz yok....

Sağlığımız yerinde ama moralimiz için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz... Kızımız, eşinin işi nedeniyle Yurt dışında. Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Bir süre sonra da İspanya'ya geçecek. Yani uzun süre bir arada olamayacağız. Tabii Amerika'ya gitmeden önce Antalya'daki işini bıraktı, evini kapattı. O eşyaların büyük bir kısmının Ankara'ya taşınması, taşındığı yerlerde düzenleme yapılması, kızımızın gittiği yere yerleşip düzen kurmaya çalışması bizleri bahçeden ve arılardan büyük ölçüde koparttı.... Yani tamamen ilgisiz değiliz ama yaptığımız çalışmayı fotoğraflandırıp blogda yayınlayacak vakit bulamadık bir şekilde... Fakat kızımız, Amerika'dan gönderdiği son mailinde blogdaki fotoğrafları incelerken kendi fotoğraflarına rastlayamadığını dile getirince; bu konuya biraz yer ayırma ihtiyacını duyduk. Çünkü; Aile herşeyden önce gelir. Biz de, bu bölümde biraz aile fotoğraflarına yer ayırarak bu eksiğimizi kapatmak istedik.
Bu hafta sonunda Bahçemizin bulunduğu kooperatifte genel kurul gerçekleştirilecek. ardından normal düzende yayına devam etme umuduyla hoşça kalın, sevgiyle kalın...

1 yorum :

İlhami Uyar dedi ki...

Metin bey,Allah sevdiklerinize kavuştursun,yurtdışı göreve gidenlere başarılarla dolu hayat diliyorum.Onların başarılı ve mutlu olmaları umarım sizin ayrılık hasretinizi bir nebzede olsa dindirecektir,iyi çalışmalar kolay gelsin.