21.9.20



Propolis satış

Arkadaşlar beklenen gün geldi. Su bazlı propolis ekstraktının dağıtımına başlıyorum. Su bazlı propolis ekstraktı isteyen arkadaşlar, sipariş miktarı, adres ve telefon bilgilerini özelden iletebilirler.

Propolis ekstraktının satış duyurusuyla birlikte, akla takılan sorulara da buradan cevap vermek isterim.

Propolisin fiyatı: Su bazlı propolis ekstraktını 20 ve 50 ml'lik damlalıklı şişelerde hazırlıyorum.

20 ml'lik 40 tl, 50 ml'lik 95 tl+15 tl kargo ücretidir.

Propolisin muhafaza edilmesi: En çok gelen sorulardan birisi, “Propolis ekstraktını nasıl muhafaza edeceğim?” Propolis ekstraktını, buzdolabında muhafaza etmeniz gerekiyor. Kullanmadan önce şişeyi çalkalamanız yararlı olacaktır.

Hangi ölçüde kullanacağız? Su bazlı propolis ekstraktında günlük koruyucu doz; her beş kiloya bir damla ölçüsündedir. Yani 60 kiloluk bir kişi için günlük koruyucu doz 12 damladır. Çocuklarınız için de; çocuğunuz 30 kilo ise; günlük koruyucu doz 6 damladır. Yarım bardak suya veya meyve suyuna damlatacağınız propolis ekstraktını, akşam, tok karnına almanız yararlı olacaktır. Hastalık halinde bu ölçüleri, bir miktar arttırabilirsiniz. Ancak propolis ekstraktını bir ilaç olarak düşünmeyip, bağışıklık sistemini koruyucu- güçlendirici bir besin desteği olarak değerlendirmeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok :