10.6.18

TEŞEKKÜR ve MİNİ ANKET


 Arıcı Metin'in değerli izleyicileri.

Bu hafta itibariyle, polen satışımızın birinci etabını tamamladık. Siparişlerin tamamını dağıttık. (Ancak ileri tarihli siparişler , zamanında teslim edilmek üzere, ayrıldı. Bu arada parasını gönderip de polenini alamıyan arkadaşlarımız varsa, onların da beni uyarmasını dilerim.)

Bayram tatili nedeniyle, ara verdiğimiz dağıtım işine, nasip olursa bayramdan sonra devam edeceğiz. Ancak iki arkadaşımızın, polenin paketlenme biçimine ilişkin yorumları nedeniyme, en az iki yıldan beri kullanan arkadaşlarımız başta olmak üzere bir mini anket yapmak istiyorum.
Anket sorumu sormadan önce; hem iki arkadaşımın düşüncesini ve benim gerekçemi paylaşmak isterim.

Bir arkadaşımız, polenin vakumlanması nedeniyle paketin yapıştığını ve polenin ezildiğini söyledi.
Başka bir arkadaşımız da; polenin kilitli poşet sayesinde derin dondurucuda daha kolay muhafaza edilebildiğini, vakumlu paket açıldıktan sonra derin dondurucuda muhafazasının zor olacağını söyledi.
Sizlerin düşünceleri ve önerileri; benim bundan sonraki çalışmalarıma, muhakkak, yön verecektir. Ancak ben ciddi bir masraf yaparak vakum sistemine geçerken; polenin havayla irtibatını kesip çok daha uzun süre muhafaza edilebilmesini amaçlamıştım.
Polenin kullanımı konusunda, sorular geldiği zaman; bir polen taneciğinin aslında onlarca polen taneciğinden meydana geldiğini, havanda dövülerek karışım haline getirilmesi gerektiğini, doğrudan tüketirken de iyice çiğnenmesi gerektiğini anlatıyorum.
Şimdi sizlerden ricam; Polenin eskisi gibi kilitli poşetle mi; yoksa vakumlu poşetle mi gönderilmesini tercih ettiğinizi yazmanız.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hiç yorum yok :