24.12.17

Arıcı Metin'in değerli izleyicileri sabrınız için teşekkür ederim.
Bildiğiniz gibi dördüncü torunumu görmek ve kızımın doktora mezuniyet törenine katılmak için, Ekim ayında, ABD'ne gitmiştik. Çok şükür ziyaretimiz tamamlandı ve Yurdumuza döndük.
Ziyaret nedeniyle bal ve su bazlı propolis ekstraktı satışımıza ara vermiştik. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Şu an için propolis ekstraktı konusunda bir sıkıntımız yok, Allah'ın izniyle. Ancak giderken söylemiş olduğum gibi, balım az ve ziyaretim sırasında arayarak sipariş veren arkadaşlarımızın siparişlerini karşılamaya öncelik vereceğim.
Siparişler tamamlanana kadar da yeni sipariş almayacağım. Çünkü: Elimdeki balın tüm siparişleri karşılayıp karşılamayacağından emin değilim. Nedeni; bazı arkadaşların isimlerini sipariş listesine kaydetmesine kaydettim ama kaç kilo bal istedikleri kayıtlı değil. Yani bu arkadaşlarımız bir kilo da bal isteyebilir, beş kilo da....
Daha önce ismini sipariş listesine yazdıran arkadaşlardan ricam; messenger'den mesaj atarak kaç kilo bal istediklerini yazdırmaları...
Şu anda kargo firmalarında yoğunluk yaşandığı için, dağıtıma Ocak ayında başlayacağım. Grup kuralları gereği siparişini netleştirip havale yatış sırasına göre kargo gönderimini yapacağım inşaallah.
Sipariş listesindeki kayıtlar tamamlandıktan sonra elimde bal kalırsa tekrar duyuru yapıp onu da sizlere duyuracağım.




Bu arada geçen yıldan arkadaşlar bilirler. Arıcı Metin Güç Birliği ekibinden arkadaşımız Atila Garipler bana bu sene 40 kilo bal ayırdı. Aynı bölgede birlikte ortaklaşa çalışıp, ortaklaşa uyguladığımız kurallar nedeniyle ballarımız bir birinin aynı ve o balların sorumluluğu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da benim sorumluluğumda. Dileyen arkadaşlara bu baldan gönderebilirim. Ancak baştan söylediğim gibi, elimdeki mevcut sipariş listesi tamamlandıktan sonra.

Hiç yorum yok :